Japara levert zorg
voor elkaar en met elkaar.

Team Japara vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan mens, dier en natuur. In verbinding met jezelf en de ander. Ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo, uitgaande van ieders kwaliteiten en mogelijkheden.

Verbinding
De kracht van Japara is een kleinschalige dagbesteding met deelnemers die bijdragen en onderdeel zijn van een groep mensen die Japara maken zoals het is; Harmonieus, betrouwbaar en gelijkwaardig in verbondenheid met de natuur.
We volgen de ritmische processen van de natuur, de natuurlijke elementen van de seizoenen en spelen daar met onze activiteiten op in. We zorgen voor een prettige sfeer, overgoten met structuur, rust en deskundigheid.

Team Japara bestaat uit een ervaren team van professionals. Deze medewerkers werken reeds vele jaren met mensen met diverse achtergronden. Het team van MBO en HBO geschoolde medewerkers staat onder leiding van een gedragswetenschapper.

De kracht van Japara

Dagbesteding volwassenen

Japara biedt arbeidsmatige, taakgerichte en/of belevingsgerichte dagbesteding voor mensen met een psychiatrische aandoening en/of verstandelijke beperking.

Jeugdproject

Japara biedt een activiteitenproject voor jeugdigen met een speciale zorgvraag zoals een psychiatrische aandoening en/of verstandelijke beperking.

Individueel

In combinatie met dagbesteding kan er Individuele begeleiding gegeven worden. De begeleiding wordt passend gemaakt voor mensen met een specialistische individuele hulpvraag.