Contact gegevens

Hurkske 8, 5469 PJ Erp
06 10067305
rebecca@japarazorg.nl

Veel gestelde vragen

Er bestaat de mogelijkheid om op gehaald te worden met de bus of auto. Men kan ook op eigen gelegenheid naar Japara komen indien mogelijk.

Er is voldoende beschikbaarheid om deel te nemen aan Japara. Er wordt samen bekeken welke dag of dagdeel wenslijk en/of passend is. Het kan zijn dat er dus mogelijk wel een wachtperiode ontstaat doordat het gewenste dagdeel of het vervoer volledig bezet is.

Je kan bij terecht bij Japara als je een juiste indicatie hebt vanuit de volgende financieringsvormen:

  • WMO
  • WLZ
  • PGB (AGB: 41526794)
  • Jeugdwet
  • ZIN (AGB: 73732834)
  • Onderaannemerschap

Bij interesse om deel te nemen aan de zorgboerderij neem je contact op met de gemeente afdeling WMO en vraag je een gesprek aan om een indicatie te kunnen krijgen.

In dit gesprek geef je je wensen en behoeften weer om deel te nemen aan een dagbesteding bij Japara en zal de WMO consulent genegen zijn een indicatie af te geven.

Heb je interesse om deel te nemen aan de zorgboerderij met een WLZ en/of PGB toekenningsbeschikking dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de zorgboerderij en hoef je niet naar de gemeente  afdeling WMO.

De kracht van Japara

Dagbesteding volwassenen

Japara biedt arbeidsmatige, taakgerichte en/of belevingsgerichte dagbesteding voor mensen met een psychiatrische aandoening en/of verstandelijke beperking.

Jeugdproject

Japara biedt een activiteitenproject voor jeugdigen met een speciale zorgvraag zoals een psychiatrische aandoening en/of verstandelijke beperking.

Individueel

In combinatie met dagbesteding kan er Individuele begeleiding gegeven worden. De begeleiding wordt passend gemaakt voor mensen met een specialistische individuele hulpvraag.