Nieuws

Open dag 10 jaar Japara

In september 2018 bestaat Japara 10 jaar. In het kader van het 10-jarig bestaan van Japara is er op zaterdag 8 september een open dag.

InnerWheel schenkt bedrag aan zorgboerderij JaparaInner Wheel Veghel-Uden e.o. heeft tijdens een drukbezochte avond in de Blauwe Kei een drietal cheques overhandigd, waarvan een cheque aan Japara. Het geld komt ten goede aan een vooraf geformuleerd project nl. het opknappen/inrichten van de pipowagen.


Goede Doelen actie Jan Linders

Wij zijn dit jaar, 2018, uitgekozen door winkelketen Jan Linders voor de Goede Doelen actie. De Goede Doelen actie houdt in dat wij enkele activiteiten mogen doen in samenwerking met Jan Linders Erp.
10 februari: verkoop van zelfgebakken valentijnkoekjes.
7 april: Ezelwandeling in de buurt bij Jan Linders voor kinderen met verkoop van pannenkoeken en kruidenpotjes.
17 november : Kerstactiviteit van Japara in de winkel.

Audit keurmerk "Kwaliteit laat je zien"

In juli 2017 heeft bij Japara weer een audit door Federatie landbouw en zorg plaatsgevonden. De audit was positief dus het keurmerk "Kwaliteit laat je zien" is weer voor 3 jaar verlengd.

SSZ en Zorg in Natura

Japara is aangesloten bij SZZ (Samenwerkende Zorgboeren Zuid). SZZ heeft sinds 2012 met de zorgkantoren afspraken kunnen maken over levering van zorg in natura (ZIN) voor volwassenen. Japara, aangesloten bij SZZ, levert vanaf 2015 ook zorg via WMO.